מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית

מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית > קהילת המוזיקה (The Music Community) > דיונים וביקורות (Discussions & Reviews) > מיקרופוני SHURE החדשים לשנת 2026 – שווה את זה? שלום אורח! מומלץ להירשם כדי להשתתף בדיונים.

מחבר
הודעה ➕ אשכול חדש   ➕ תגובה חדשה
Member
ש

מיקרופוני SHURE החדשים לשנת 2026 – שווה את זה?

מה קורה חברים, שלומי_מוזיקה כאן.
יצא לי לאחרונה לבדוק קצת את הדגמים החדשים של SHURE ל-2026, ויש לי כמה מחשבות שלא תמיד שומעים בפרסומים.

ה-SM7dB זה בעצם המשך ישיר ל-SM7B, רק עם מגבר פנימי. מצד אחד זה נוח בטירוף — לא צריך להסתבך עם Cloudlifter וכל השטויות האלה, פשוט מחברים ועובדים. מצד שני, המחיר כבר נהיה כבד, ובכנות? מי שכבר מבין בציוד אולי יעדיף סטאפ נפרד שנותן יותר שליטה.

ה-MV7+ לדעתי הכי "קל למכור" היום. USB + XLR, עובד טוב מהקופסה, אפליקציה נוחה — הכל זורם. אבל אל תתבלבלו, זה עדיין לא מיקרופון אולפני אמיתי. לפודקאסטים, דיסקורד, יוטיוב — פצצה. לשירה רצינית? פחות.

ה-KSM11 זה כבר סיפור אחר. איכות ממש גבוהה, שומעים כל פרט קטן. אבל פה גם הבעיה — הוא לא סלחני בכלל. חדר לא טוב? הקלטה תצא פחות טובה. זה ציוד למי שיודע מה הוא עושה, לא למתחילים.

סדרת Nexadyne דווקא הפתיעה אותי. בהופעות חיות זה מרגיש יציב יותר ופחות מושפע מרעש מסביב. מצד שני, יש משהו קצת פחות טבעי בסאונד לעומת הדגמים הישנים של SHURE — עניין של טעם כנראה.

ה-MV88+ זה כבר קטע אחר — מי שמצלם מהטלפון או עושה וולוגים, זה פתרון ממש נוח. קטן, איכות סבבה לגמרי, אבל ברור שזה לא מתקרב לאולפן.

אם אני מסכם את זה בכנות — SHURE עדיין חזקים מאוד, אבל זה כבר לא אוטומטית הבחירה הכי טובה לכל אחד. יש יותר תחרות היום, והמחירים לא תמיד מצדיקים את עצמם. למי שרוצה משהו שעובד בלי כאב ראש — כן, שווה לבדוק. למי שמחפש למקסם איכות — שווה גם להסתכל על אופציות אחרות.

מי שכבר ניסה משהו מהסדרה החדשה — תשתפו, מעניין לשמוע דעות נוספות.
🔗 📥 07-13-2026 11:41 AM
לא מחובר  👤 פרופיל  ✉️ הודעה פרטית  🔍 הודעות  ➕ הוסף לחברים ✏️ ערוך  ❝ צטט
כל השעות הן GMT. השעה כעת 01:06 AM. ➕ אשכול חדש   ➕ תגובה חדשה

תגובה מהירה

מעבר מהיר לפורום

מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית
כל הזכויות שמורות לקהילת מזרחית © 2026 | נוצר באהבה למוזיקה ים-תיכונית