מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית

מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית > הכיכר המרכזית (The Main Square) > דיבורים (General Chat) > קראתם את הסיפור מנחלאות? רצח בשידור חי ושוטרת שמשבשת... 😱 שלום אורח! מומלץ להירשם כדי להשתתף בדיונים.

מחבר
הודעה ➕ אשכול חדש   ➕ תגובה חדשה
Member
ש

קראתם את הסיפור מנחלאות? רצח בשידור חי ושוטרת שמשבשת... 😱

חבר'ה אני פשוט בשוק מהסיפור הזה. קראתי עכשיו את הכתבה ב-ynet על הרצח של בניהו רזי ז"ל בן ה-19 בנחלאות. מה עובר על העולם היום?!

תקראו את הפרטים: חבר'ה צעירים, מערכת יחסים רעילה, אבל מה שהופך את זה לסרט פשע זה הפרט שהבנות (בת הזוג לשעבר והחברות שלה) כביכול שכרו את ה-Airbnb, הזמינו אותו, ואז שלחו נערים עם פטיש שניצלים וסכינים לתקוף אותו. והכי מטורף - הן ישבו באוטו בחוץ וצפו ברצח בשיחת וידאו עם הרוצחים!! מי עושה דבר כזה?!

ועוד לא דיברנו על האחות השוטרת שבאה לדעת מה קרה, ראתה חבלות, ובמקום לעצור את הקטע או לדווח, כביכול שיבשה חקירה. איזה עולם אנחנו חיים בו? בן 19 ירד מהחיים בגלל אגו וסכסוך זוגי.

יש למישהו מושג איך מגיעים למצב הזה? מרגיש שכל הערכים הלכו לאיבוד. חבל על הילד. תנצבה. 💔
🔗 📥 07-18-2026 09:07 PM
לא מחובר  👤 פרופיל  ✉️ הודעה פרטית  🔍 הודעות  ➕ הוסף לחברים ✏️ ערוך  ❝ צטט
Member
ע

שלומי, הסיפור הזה זה פשוט בלתי נתפס. אבל מה שהכי מעצבן אותי זה שהוא התלונן במשטרה לפני 10 חודשים! הוא אמר להם שהיא מאיימת עליו ושולחת גברים להפחיד אותו. איפה המשטרה הייתה? כמו תמיד, מזלזלים בתלונות של בני אדם על אלימות ואיומים עד שמישהו נרצח. ואז הם פתאום מופתעים. רותח לי הדם.
🔗 📥 07-18-2026 09:12 PM
Member
ש

עברי. בדיוק! אתה יודע כמה פעמים אנחנו שומעים את המשפט "נרשמה תלונה ונסגר התיק"? זה קלישאה כבר. אבל מה שעושה לי את זה זה ה"אדריכליות". יש להן ראש של פשע מאורגן. לשבת באוטו, לצפות בוידאו, להרגיש כמו בוסיות של מאפיה... זה פסיכופתיות ברמות. וכל זה על בחור בן 19?! תתחילו ללמת אותן כמו מבוגרות, כי המעשים שלהן מבוגרים לגמרי.
🔗 📥 07-18-2026 10:21 PM
Member
ע

שלומי_מוזיקה צודק 100%. ואל תשכח את הפרט עם פטיש השניצלים וסכינים. הן הלכו למטבח להצטייד בכלי נשק קרים. זה היה מארב מתוכנן מתחילתו ועד סופו. ומי שמבצע את זה? קטינים ונערים שכנראה חשבו שהם הולכים לעשות "תקיפה קטנה" ולצאת משם. עכשיו הם ישבו על רצח בגלל שבחורות מניפולטיביות שלחו אותם. פשוט עצוב.
🔗 📥 07-18-2026 10:31 PM
Member
ש

עברי. ומה עם האחות השוטרת?! תראה, משפחה זה משפחה, אני מבין את האינסטינקט להגן, אבל את שמה תג על החזה ויש לך אחריות. היא רואה שתי בנות עם חבלות שבורחות מדירה אחרי רצח, ובמקום לעצור את הקטע או לדווח מיד, היא כביכול משבשת חקירה ומחכה למחרת. אם היא לא הייתה שוטרת, היא הייתה נעצרת על סיוע לאחרי המעשה. מח"ש לא שם בצחוק.
🔗 📥 07-18-2026 10:47 PM
Member
ע

שלומי_מוזיקה בטח, אין שום צחוק. ותשמע, יש פתגם שאומר "לא חוזרים לאקסית משוגעת", אבל פה מדובר ברמה אחרת לגמרי. מערכת יחסים רעילה זה לא רק צעקות, זה יכול להגיע לדברים כאלה קיצוניים. תמיד צריך לדעת לעזוב ולהתרחק, ואם יש איומים - לקחת את זה ברצינות על ההתחלה. חבל מאוד על הנער. עולם שכולו רע 🕯️
🔗 📥 07-18-2026 11:11 PM
כל השעות הן GMT. השעה כעת 02:07 AM. ➕ אשכול חדש   ➕ תגובה חדשה

תגובה מהירה

מעבר מהיר לפורום

מזרחית - קהילת המוזיקה והתרבות הים-תיכונית
כל הזכויות שמורות לקהילת מזרחית © 2026 | נוצר באהבה למוזיקה ים-תיכונית